SC SM RECOSEMTRACT SRL

Au trecut anii, ne-am ridicat in picioare, am pasit si continuam sa mergem pe un drum lung, plin de gropi si noroaie. Acum, dupa 18 ani, ne putem mandri ca am reusit, prin seriozitate, prin perseverenta si prin multa munca, sa construim ceva durabil. Vom continua si suntem convinsi ca ne vom dezvolta armonios impreuna.”

In noiembrie 1994 asociatii Semen Vasilica si Semen Eleonora Mihaela au pus bazele societatii SM RECOSEMTRACT SRL ce functioneaza in baza Legii nr.31/1990, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis cu numarul de inmatriculare J35/3235/1994.

Parcursul firmei este caracterizat de un schimb permanent de informatii cu beneficarii, oferta diversificandu-se si adaptandu-se continuu la evolutia pietei.

Pastrand o relatie de prietenie cu clientii si avand contact permanent cu piata si cerintele acesteia, SC SM RECOSEMTRACT SRL a efectuat o selectie riguroasa a furnizorilor oferind produse si servicii de calitate.

In anul 2000 a fost pusa in functiune o unitate de prelucrare a carnii in localitatea Recas, jud.Timis pentru ca in anul 2010 aceasta sa primeasca acreditare europeana.

In prezent cartea de vizita a companiei noastre este una impresionanta, dintre activitatile desfasurate putem mentiona:

  • comertul cu piese de schimb pentru tractoare si masini agricole;
  • comertul cu utilaje agricole;
  • comertul cu anvelope agricole, anvelope industriale si anvelope auto;
  • productia de preparate din carne intr-o fabrica ce corespunde standardelor europene;
  • retea de distributie si puncte de vanzare a produselor agroalimentare, respectiv Mezelurile de Recas;
  • comertul cu cereale si seminte (grau, porumb, floarea soarelui, orzoaica, orz, triticale, sorg);
  • comertul cu insecticide, fungicide, pesticide, ingrasaminte si solutii pentru tratarea solului.

Experienta acumulata pe parcursul anilor si parteneriatele  in care compania este angajata, sunt elemente care determina un inalt nivel de profesionalism si rapiditate in activitatile desfasurate.

Speram sa ramaneti alaturi de noi si suntem siguri  ca in anii ce vor urma, impreuna cu dumneavoastra, o sa continuam sa dezvoltam o activitate corecta  si prolifica de ambele parti.